10 mio. kr. til turismeprojekter i landdistrikterne

penge-1blaa_28Turismen er et afgørende bidrag til at sikre vækst og beskæftigelse i alle dele af landet. Derfor har vi også i planlovsaftalen valgt, at afsætte 10 mio. kr. til at løfte udviklingen af turismen i landdistrikterne. De penge er nu blevet fordelt ud på 30 forskellige projekter.

Projekterne har blandt andet fokus på mindre aktører, som skal give turisterne et bredere udbud af oplevelser. Et projekt på Tåsinge vil blandt sikre flere turister ved at etablere Tåsinge Frugthave som centrum for oplevelsespakker rettet mod turister og som videnscenter for frugtdyrkning og -brug med kurser og formidlingsaktiviteter for haveejere. Et andet projekt vil med Øhavsmuseet i spidsen arbejde for at åbne den undersøiske stenalderverden i Det Sydfynske Øhav. Projektet vil udvikle et nyt tilbud, der kombinere guidede snorkelture med udstillingsbesøg.

Jeg ser frem til at følge udviklingen i turismeerhvervet og de mange gode projekter. Vi skal sikre vækst og udvikling i hele landet, og jeg er overbevist om, at de mange små projekter vil være et skridt mod den udvikling. Vores landdistrikter har så meget at byde på for både danske og udenlandske turister.

Reklamer

Om Erling Bonnesen

MF og Fødevareordfører (V)
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s