Afskaffelsen af PSO-afgiften betyder en lavere elregning for alle

pso2-0Afskaffelsen af PSO-afgiften sikrer danskerne en billigere elregning. I løbet af de kommende seks år bliver afgiften helt afskaffet. Afskaffelsen af PSO-afgiften betyder imidlertid ikke, at vi giver køb på Danmarks grønne ambitioner.

Vi arbejder fortsat for mere grøn energi, men nu bliver den grønne omstilling i stedet finansieret over finansloven. For mange virksomheder har PSO-afgiften været hæmmende i forhold til at kunne konkurrere på lige vilkår med udenlandske virksomheder.

Danmark skal arbejde målrettet på at skabe grøn omstilling, men vi må ikke belaste erhvervslivet med så mange grønne afgifter, at produktionen flytter ud af landet. Afskaffelsen af PSO-afgiften giver danske virksomheder bedre konkurrencemuligheder. Det er meget vigtig i en tid, hvor vi skal gøre, alt hvad vi kan for at beholde produktionsarbejdspladser i Danmark.

En branche som især kommer til at mærke afskaffelsen af PSO-afgiften er gartnerierne. De har siden indførelsen af PSO-afgiften i 2005 været presset på indtjeningen og en del af produktionen er flyttet ud af Danmark, f.eks. til Sverige. Nu får gartnerierne igen mulighed for at skabe vækst i Danmark, og det betyder at der også kan blive skabt nye arbejdspladser.

Reklamer

Om Erling Bonnesen

MF og Fødevareordfører (V)
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s