Styrket indsats overfor radikaliserede

47436b07f4Vi skal passe på Danmark. Derfor er det afgørende, at ekstremistiske miljøer, der modarbejder og foragter grundlæggende demokratiske værdier om frihed, demokrati og kvinders rettigheder, bekæmpes. Danmark er et åbent og tolerant land, og det skal det blive ved med at være. Derfor er det vores pligt at sætte ind overfor dem, der ikke vil os det godt.

Regeringen har tidligere sikret flere midler til PET, forbudt indrejse til Islamisk Stats områder i Syrien og Irak og skærpet reglerne for hadprædikanter. Nu har regeringen fremlagt en ny handlingsplan, der styrker indsatsen mod ekstremisme og radikalisering med en række nye tiltag.

Et af de steder, hvor det er meget vigtigt at sætte ind, er i fængslerne. Indsatte med ekstremistiske holdninger skal ikke have frit spil til at radikalisere andre indsatte. Regeringen vil indføre en skærpet procedure og øget tilsyn med religiøse forkyndere i fængslerne.

Samtidig vil vi undersøge mulighederne for at samle radikaliserede indsatte i særlige afdelinger. Endelig skal der indføre et krav om deltagelse i et exitprogram før prøveløsladelse for personer, der er dømt for terror.

Reklamer

Om Erling Bonnesen

MF og Fødevareordfører (V)
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s