V strammer op på udlændingepolitikken, igen

13620992_10154265292643830_5054754290477681072_nDa Socialdemokraterne sad på magten, lempede de udlændingepolitikken hele 45 gange. Det har blandt andet resulteret i, at vi har fået alt for svært ved at sende kriminelle udlændinge ud af Danmark. Det vil Regeringen nu gøre noget ved. For det kan ikke være rigtigt, at kriminelle udlændinge ikke kan sendes ud af Danmark.

Vi er nu klar med et nyt lovforslag, som skal sikre, at flere kriminelle udlændinge kan udvises. Lovforslaget skal behandles i dette Folketingsår, som officielt blev skudt i gang den første tirsdag i oktober. Forslaget er blot ét ud af flere på området, som skal sikre en fornuftig udlændingepolitik. Vi sørger altså for, at der er handling bag vore ord – vi fører en stram udlændingepolitik, hvorimod Socialdemokraterne førte en alt for lempelig udlændingepolitik.

Danmark er et lille land, og vi har i forvejen svært ved at rumme det ekstreme flygtningepres, som vi tidligere har oplevet. Det er derfor afgørende, at vi får strammet op og fører en fornuftig udlændingepolitik, især når det gælder personer, som ikke overholder de danske love og regler.

Reklamer

Om Erling Bonnesen

MF og Fødevareordfører (V)
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s