Socialdemokraterne mangler penge

0e1311fe38Når Socialdemokraterne vil fjerne kontanthjælpsloftet, integrationsydelsen og annullere besparelserne på udviklingsbistanden, opstår der et hul i deres plan. De har simpelthen ikke penge til at gennemføre alt det, de lover. Derfor klinger det hult, når Socialdemokraterne kritiserer Venstres Helhedsplan for ikke at afsætte nok penge til velfærd.

Socialdemokraterne har fremlagt en plan, som udelukkende handler om at bruge penge. Det er uansvarligt og uambitiøst. Deres politik vil øge udgifterne til udviklingsbistand med 34 mia. kr. frem mod 2025 og højere ydelser til flygtninge vil koste samfundet 10 mia. kr. frem mod 2025. Det efterlader ikke meget økonomisk råderum til investeringer i vores velfærd. Socialdemokraternes plan hænger ikke sammen.

Danmark er udfordret. I Venstres helhedsplan tager vi hånd om udfordringerne. Der skal skabes vækst, arbejdspladser og eksport. Konkurrenceevnen skal styrkes. De andre lande vi konkurrerer med er i gang. Vi har forslået nogle tilpasninger, som skal være med til at sikre Danmark på den lange bane. Vores helhedsplan vil skabe vækst og råderum til nyinvesteringer, f.eks. i motorveje, politi, sikkerhed, velfærd og mange andre ting vi gerne vil i fremtiden. Pengene skal tjenes til det. Det sikrer vores helhedsplan.

Reklamer

Om Erling Bonnesen

MF og Fødevareordfører (V)
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s