Venstres svar på Danmarks udfordringer

Væksten i Danmark er alt for lav. 811062_513_342_0_0_0_0Kun ca. 1 pct. Det er for langsomt og for svagt. Det skal gøres bedre, og det er en forudsætning for, at vi kan få råd til investeringer i f.eks. motorvejsudvidelser, bl.a. færdiggørelsen af det tredje fynske motorvejsspor og mange andre tiltag, at vi får mere gang i væksten.

Øget vækst og flere arbejdspladser giver større skattegrundlag, således at vi kan tjene penge hjem til nye investeringer. Der er stort set ingen penge i statskassen i dag til nyinvesteringer. Derfor skal vi blive mere produktive.

Vores helhedsplan består af forslag og tiltag, som skal være med til at løfte dansk økonomi og skabe råderum til nye investeringer og til at sikre kernevelfærden og alle de andre ting, vi alle gerne vil for at videreudvikle samfundet. Samtidig vil vi gerne styrke trygheden i samfundet, bl.a. ved at styrke politiet, forsvaret, efterretningsvæsenet, beredskabet og meget mere.

Vi har fremlagt en helhedsplan som svar på Danmarks udfordringer. Lad os komme i gang, så vi kan sikre nyinvesteringer i fremtidens Danmark. Andre lande bliver mere produktive. Det skal vi også blive.

 

Reklamer

Om Erling Bonnesen

MF og Fødevareordfører (V)
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s